Wysłany: 2009-07-07, 15:19 c&c red alert - problem z misją
witam
właśnie popykiwałem sobie w tę giercałkę, do momentu a właściwie do misji (potrójnej) w której na początku mamy do dyspozycji szpiega który ma za zadanie dostanie się do budynku - jest ok,
następnie spod tego budynku wyrusza ciężarówka która po dojechaniu na dół mapy eksploduje i pojawia się Tania - jest ok,
Tanią niszczymy - w tej części mapy - wyrzutnie przeciwlotnicze i ewakuujemy się śmigłowcem - jest ok,
następnie w górnej części mapy dostajemy kilka czołgów, paru żołnierzy i ludzi którzy po wejściu do wrogiego budynku lekko go niszczą, celem tej misji jest zniszczenie all, dodam że gram Aliantami
próbowałem różny sposobów i zawsze brakuje mi do zwycięstwa kilku własnych jednostek, może ktoś pamięta tę misję - szukałem jakiegoś poradnika ale to już nie ta epoka
Jak już się Twoje wojska desantują, i zniszczysz wszystkie wrogie jednostki, musisz przejąć budynki. Musisz strzelać do danego budynku tak długo, aż pasek życia zrobi się czerwony. I wtedy do środka wpuszczasz inżyniera. Budynek zostaje przejęty. Możesz przejąć tyle budynków, ilu masz inżynierów. Dlatego przejmij właściwe budynki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum