Bo jak ma się FireFox'a lub Opere (to te DEBILE pliki .rar chcą otwierać bezpośęńóżęłądarce i ukazuje się strona z krzaczkami). Jak ma się jedną z tych dwóch debilnych przeglądarek to jedyny sposób - prawoklik i ,,Zapisz element docelowy jako..." . Albo pobieramy przez jakieś dopalacz - polecam Free Download Manager.
Poziom: 18
HP: 14/711
2%
MP: 339/339
100%
EXP: 2/45
4%
Wysłany: 2006-03-13, 22:09
No dobra.... JEE-B (to taki aktor czyt. Dżi Bi albo JEB)... to ma tyle samo do tematu (choć jednak troche więcej) niż post powyżej.
W FrajerFoxie nie działa link po wklejeniu do adresu (sprawdzałem). Ale co za problem poprostu spróbować przez IE .
Poziom: 18 HP
2%
14/711
MP
100%
339/339
EXP
4%
2/45
Maateeo [Usunięty]
Poziom: 10
HP: 0/230
0%
MP: 110/110
100%
EXP: 18/22
81%
Wysłany: 2006-03-31, 20:47
Marcino bo ja mam tam juz dalem katalog gdzie to sie znajduje tylko ja nie mam tych plikow rozpakowanych i mi pisze przy nich dir a one sie nie chca wlaczyc na tym programie dos
[ Dodano: 2006-03-31, 20:50 ]
a tutaj przy tym co dales do sciagniecia to mi pisze rar co ja mam z tym zrobic
[ Dodano: 2006-03-31, 21:09 ]
marcino a ty z jakiej strony sciagales super froga
Bożeeeee, czemu nie nauczyłeś ich czytać? Czemu? Za jakie grzechy !!
S U P E R F R O G w 3 krokach:
- ciach - dział na OPCG.net z Superfrog'iem
- http://opcg.lksnet.org/do...20superfrog.rar - link do download'u, jak ktoś ma Opere lub FireFox'a to prawoklik i Zapisz element docelowy jako...
- i ciach - a tutaj jak odpalić Superfrog'a po ściągnięciu i rozpakowaniu go WinRar'em lub WinZip'em
Tak to jest jak ktoś nie czyta ze zrozumiem albo mu się nawet tego nie chce robić. Jest instrukcja jak odpalać i to w dodatku do tej samej gry i nadal problemy...
gierke odpalilem,wszystko ok,ale nie wiem dlaczego dziala mi tylko enter i ctrl (moge tylko superfrogiem podskakiwac)i nie moge sie poruszac spotkal sie kiedys ktos z czyms takim,ze dzialaja tylko 2 przyciski?moze da sie to jakos odblokowac?
z gory dzieki za pomoc
halo jescze ktos zaglada do tego tematu
niee bo chodzi oto ... niemam z kad zciagnac tej zaby ... z wielu probowalem ale albo to jakies dyski albo platne ... blagam o pomoc !!
Jak miałem Amige, to w tą gierkę grała cała rodzina i sąsiedzi też.
Jakieś pół roku temu żonie przypomniało się o"ŻABIE" to ściągnołem jej całą grę i emulator Amigi...grała chyba ze 3 miesiące.
Na tamte czasy to super gra! Ja częściej grałem we "Flaschbecka" też super.
Pozdro!
_________________ Blade of Darkness
Soulreaver 1,2,3
Ostatnio zmieniony przez Ignus 2007-01-27, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
halo jescze ktos zaglada do tego tematu
niee bo chodzi oto ... niemam z kad zciagnac tej zaby ... z wielu probowalem ale albo to jakies dyski albo platne ... blagam o pomoc !!
_________________ Dożywotnia przerwa od grania?
Nałóg nie usprawiedliwia - nałóg zobowiązuje!
Żona mnie zdradzila i porzuciła razem z niemowlenciek, którego ojcem nie jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum